¡A les seves ordres comandat Battaglia!

0
1547

La Societat Deportiva Formentera es complau a anunciar que Francesco Battaglia Forestan, (Castellamonte, Piamonte, Itàlia, 26/04/1985), serà el pròxim Director de l’Escola de Futbol del Club, després d’haver decidit prescindir dels serveis de Samu San José.

Battaglia, fa dos anys que resideix de forma permanent a l’illa i participa activament en la formació del Futbol Base. Va començar sent l’entrenador dels Benjamins, i des de fa uns mesos, coordina els equips de futbol-8 de la SDF. També, és una peça fonamental en el seguiment del treball que fan els nostres jugadors del futbol base durant la quarantena provocada per l’emergència sanitària del COVID-19.

Després de dues temporades al Club, el nou Director de l’Escola de Futbol ha rebut la notícia amb molta il•lusió i emoció. “Estic molt content per la confiança dipositada en mi i ho vull tornar amb feina i compromís. Per a mi és un repte molt important que se’m presenta en el món de l’esport perquè és on estic enfocant totes les meves il•lusions i expectatives. El futbol és la meva passió i forma una part important en la meva vida, per això estic molt feliç de l’oportunitat que tinc per davant”, ha manifestat Francesco Battaglia.

A l’espera de que es convoquin les eleccions a la presidència de club, quan la situació sanitària així ho permeti, la Junta Gestora no ha deixat d’atendre la planificació del futbol base. Des del Club s’han cercat les fórmules necessàries per poder seguir mantenint una relació constant amb els jugadors de l’escola i els seus pares. En aquest sentit, Francesco Battaglia ha set un dels principals interlocutors, mantenint videoconferències i enviant vídeos formatius.

Amb trenta-cinc anys recentment complits, el nou Director de l’Escola de Futbol, compte amb una àmplia experiència en el món futbolístic tant com a jugador com a entrenador de futbol formatiu.

Les primeres passes en el futbol les va fer amb el Bosconero, equip del seu poble. Des dels nou anys fins als 20, va passar per totes les categories dels equips inferiors del Torino. Una experiència que el va portar a l’equip nacional d’Itàlia on va ser convocat per les diferents seleccions des de sub-15 fins a sub-20. En aquesta última categoria va arribar a disputar un Mundial sub-20 que es va emportar l’Argentina de Lionel Messi. També ha set jugador de Segona B i Segona Divisió Italiana, on hi va debutar amb el Citadella (Veneto).

Francesco Battaglia, té el títol d’entrenador UEFA-B (equival a Espanya com a nivell 1). Va tenir la seva primera experiència com a entrenador a Miami, USA, en una Acadèmia de Futbol que pertany a la Juventus, i posteriorment, també va ser formador en una Escola de Futbol de Bari, Itàlia.

Ara, se l’obre una nova oportunitat a Formentera, a pesar del moment de crisi que estem vivint. “Són situacions que es presenten en la vida. És un repte per a mi i per a tots, però estic segur que amb motivació i ganes de fer feina podrem seguir el camí que iniciàrem fa uns mesos. En aquest sentit, estic molt agraït a Samu San José per la feina que deixa encaminada”, ha declarat Francesco Battaglia.

La SD Formentera li desitja molta sort al nou Director de l’Escola de Futbol i segueix treballant intensament en el disseny de la pròxima temporada esportiva.

Baixa de Samu San José 

La SD Formentera comunica que ha decidit prescindir dels serveis de Samu San José com a Secretari Tècnic i com a Director de l’Escola de Futbol, de cara a la pròxima temporada.

Des del Club només tenim paraules d’agraïment per a ell, ja que el seu pas per la nostra entitat ja ha deixat petjada, tant a nivell tècnic com en l’àmbit personal, i perquè la seua tasca en els moments complicats que hem viscut aquesta temporada ha estat primordial per a la salut esportiva del club.

Aquesta decisió es pren en el context del pla de reajustament pressupostari per a la temporada 2020/21 que ha preparat la junta gestora del club per fer front a la situació econòmica heretada i agreujada per la complicada conjuntura econòmica i social que tindrà el nostre entorn en els pròxims mesos.

Des del club se segueix treballant intensament en el disseny de la pròxima temporada esportiva dins un clima d’incertesa que esperem que se superi aviat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.