¡Run, run, run…! MotoGP Paris ja és aquí

0
853

La SD Formentera es complau a anunciar el vuitè fitxatge per a la temporada 2020/21. Es tracta del lateral esquerre, Borja Paris Hernando (Madrid, 18/01/1994), que arriba provinent de l’Arandina CF, que competeix al grup 8 de Tercera Divisió.

És un jugador intens en defensa i ràpid de moviments que s’incorpora bé a l’atac. Un lateral amb molt de recorregut per banda i que ofereix bons centres interiors.

La seva primera formació com a esportista la va desenvolupar al Futbol Base del Getafe CF on hi va estar durant 8 anys, fins a l’etapa cadet.

En edat juvenil, va fitxar per l’Atlético de Madrid on hi va competir durant 5 anys. Les tres primeres temporades va formar part de la plantilla de l’equip Juvenil (2 Juvenil “B” – 1 Juvenil “A”), i les últimes dues, 2013/14 i 2014/15, va promocionar a l’Atlético de Madrid “C” que competia al Grup 7 de Tercera Divisió.

Després d’un lustre al club matalasser, Borja, va vestir les samarretes de diversos equips de Tercera Divisió:

  • 2015/16 CF Trival Valderas (Tercera Divisió – G.7)
  • 2016/17 AD Alcorcón “B” (Tercera Divisió – G.7)
  • 2017/18 Atlético Astorga (Tercera Divisió – G.8)

Les últimes dues temporades, 2018/19 – 2019/20, ha defensat els colors de l’Arandina CF a Tercera Divisió (G.8) sent un dels jugadors amb més minuts de la plantilla, disputant pràcticament tots els partits de la lliga. Enguany, va aconseguir la classificació al playoff d’ascens a Segona B, però l’equip d’Aranda de Duero va caure en primera ronda davant el Gimnástica Segoviana.

Ara, el nou jugador roig i negre desembarca a Formentera motivat pel projecte esportiu que dirigirà l’entrenador Raúl Pérez: “És una oportunitat molt bona per a mi jugar amb el Formentera, un equip que sempre lluita als playoff d’ascens i que fins i tot va jugar un any a Segona B. La meva màxima il·lusió és ascendir de categoria amb un equip de Tercera Divisió i treballarem per intentar aconseguir-ho aquesta temporada que ara començarem”, ha declarat Borja Paris.

El jugador madrileny s’incorporarà a la disciplina del club a mitjans del mes d’agost per iniciar la pretemporada.

Benvingut a Formentera i molta sort, Borja!

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.