La SD Formentera i Míchel Alonso han arribat a un acord per ampliar una temporada més  el contracte de l’actual entrenador.

Míchel Alonso ha declarat que se sent “molt feliç per la renovació”  i que la seva decisió de continuar ve motivada perquè “m’he trobat un club seriós en un lloc privilegiat i molt especial. Sent que es respecta el meu treball i em sent estimat”. Els següent objectiu per a Míchel Alonso és “ajudar a que el club segueixi creixent i es consolidi a la categoria”.

Antoni Roig, president del Formentera, ha explicat que per part del club han entès que “en Míchel és un gran entrenador i un excel·lent coneixedor de la categoria. Hem fet una gran temporada perquè hem conservat la categoria sense patir, i hem arribat al final amb opcions de play off”. Per al president de l’entitat, a banda de la qualitat tècnica de l’entrenador,  també ha tingut molt pes en la decisió que Míchel Alonso “és una bona persona, que s’ha adaptat bé a l’illa i al club i que ha entès des del primer dia el nostre projecte”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.