“És un repte molt il·lusionant”

0
857

La SD Formentera es complau a anunciar que Francisco Javier Llario Moscardó “Javi Llario” (Benigànim, València, 15/05/1998) és el vuitè reforç per a la temporada 2022/23. Arriba procedent de l’Atzeneta UE, que competeix a 3a Divisió.

“És un jugador d’atac, que es pot adaptar a jugar de davanter o d’extrem en qualsevol de les dues bandes. Destre, potent a l’espai, amb gol i bon colpeig de mitjana distància”, ha destacat l’entrenador Míchel Alonso.

El jugador valencià, per la seva banda, considera que el seu fitxatge pel Formentera és una gran oportunitat en la seva carrera: “Em sent molt feliç de poder fitxar pel Formentera perquè crec que és un gran club en el qual té ganes de fer les coses bé i això és una motivació extra que et donen. En l’àmbit personal, estic molt content perquè suposa un nou repte molt il·lusionant per a mi”.

TRAJECTÒRIA ESPORTIVA

Javi Llario va començar a jugar a futbol al club del seu poble, la UD Benigànim, on es va formar fins al primer any d’infantil, i va completar el segon any de la categoria a l’Escola de futbol del Plus Xàtiva.

En edat cadet va entrar a formar part del futbol base del València CF, en el qual va jugar dues temporades i va destacar dintre de la seva categoria.

La categoria juvenil la va jugar íntegrament al Reial Madrid durant 3 temporades i va arribar a promocionar a l’equip filial, el Reial Madrid Castella, de 2a B.

En la temporada 2017/18 va anar cedit al CDA Navalcarnero, també en la categoria de bronze, i en finalitzar el curs esportiu es va desvincular del Reial Madrid.

Va ser aleshores quan va fixar per l’AD Alcorcón B que juga a 3a Divisió i va formar part del club durant 3 temporades (2018/19 | 2019/20 | 2020/21)

L’última temporada, 2021/22, Javi Llario, ha defensat la samarreta de l’Atzeneta UE a 3a Divisió i deixa els següents registres:

  • 2.679 minuts disputats (Entre Lliga i Copa Federació)
  • 41 partits convocat (29 titular | 12 suplent)
  • 8 gols

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.