Un estadi de categoria

0
884

L’Ajuntament d’Eivissa ha presentat avui el projecte del nou Mini estadi es Putxet, ubicat al carrer des Jondal, una instal·lació que reunirà les condicions tècniques per a la pràctica de futbol i de rugbi. A la presentació han estat l’alcalde, Rafa Ruiz, el regidor d’Esports, Jordi Salewski i el gerent del Patronat, Josep Antoni Boned.

L’alcalde, Rafa Ruiz ha explicat que ‘aquestes instal·lacions neixen de la necessitat que es planteja d’un nou camp de futbol i rugbi i amb la intenció de cobrir les expectatives de continuar creixent en infraestructures que ens permetin assolir nous reptes en les diferents categories del futbol nacional i del rugbi a totes las categories’.

El regidor d’Esports, Jordi Salewski, ha destacat els aspectes tècnics de la nova instal·lació que ‘vindrà a ampliar les infraestructures esportives del municipi per tal de poder donar més opcions de temps i dies d’entrenaments als diferents clubs esportius de la nostra ciutat’.

El gerent del Patronat d’esports, Josep Antoni Boned, ha explicat que ‘una vegada conegut l’emplaçament del nou mini estadi, els serveis tècnics i els responsables del Patronat vam visitar diferents instal·lacions esportives, fonamentalment a Catalunya, per tal de conèixer de primera mà les condicions tècniques necessàries per fer un camp d’aquestes característiques de cara a que tingui les condicions de futur i poder acollir diferents categories tant de futbol com de rugbi’.

El projecte ha estat redactat pels serveis tècnics municipals a qui l’alcalde d’Eivissa ha volgut agrair la seva implicació amb els projectes principals de la ciutat d’Eivissa així com la feina realitzada per l’anterior regidora d’Esports, d’Elena López, i pels responsables del Patronat d’Esports.

Pel que fa a la superfície es podrà utilitzar com a camp de futbol 11 amb unes dimensions de 104 x 65m; com a dos camps de futbol 8 de 65x43m; i per a la pràctica del rugbi amb unes dimensions de 104 x 56m i 5.50m de zona de marca. Aquestes permeten en el cas de futbol jugar fins a la categoria 1a RFEF i en el cas del rugbi fins a la Divisió d’Honor B Masculina.

El nou Mini estadi comptarà amb unes graderies semicobertes per 1.579 espectadors amb possibilitat d’ampliar aforament si fos necessari en un futur.

La instal·lació tendrà un total de 8 vestidors, 2 per equips superiors amb 2 sales de fisioteràpia, 2 vestidors per a entrenadors, 2 vestidors per a àrbitres, 2 sales per a la redacció d’actes i informes, un espai de control i seguretat, una infermeria, un gimnàs, una sala polivalent, una bugaderia i diferents espais de magatzem.

També comptarà amb 2 espais per a oficines, un bar cafeteria amb cuina i terrassa, 5 cabines per als mitjans de comunicació a més de banys a diferents alçades.

El nou Mini estadi tindrà un pressupost de 8 milions d’euros més IVA i estarà finançat amb pressupost de Capitalitat amb 1’5 milions d’euros provinents del Consell d’Eivissa, 1’5 provinents del Govern Balear i la resta assumit amb pressupost de l’Ajuntament d’Eivissa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.