L’esportista Oscar Cervantes Riera ha estat triat Millor Esportista 2022 en els Premis de l’Esport del Consell d’Eivissa, a la gala celebrada avui al Recinte Firal d’Eivissa. El jurat ha valorat la fita esportiva assolida per Cervantes que va ser subcampió del Món en Pesca Submarina, tant en categoria individual com per equips amb la selecció d’Espanya.

També s’ha distingit el treball de la Fundació Baleària com a millor entitat patrocinadora de 2022, per la seua ajuda inestimable als clubs eivissencs. A la gala també s’ha reconegut a Jesús Miguel Prieto Martín, president del Handbol Club Eivissa, i al pilot Antoni Vingut,  com a millors persones físiques 2022. Jesús Miguel Prieto presideix el Handbol Club Eivissa des de 2013, anys en què aquesta entitat esportiva ha despuntat a la nostra illa amb el HC Eivissa com a primer equip eivissenc de handbol en la Divisió d’Honor Plata, amb 170 esportistes entre totes les categories, 17 entrenadors, preparadors i un fort impuls pel handbol femení. Vingut ha completat enguany el Dakar 2023 amb molt bones classificacions, sent la quarta vegada que participa en aquesta prestigiosa prova internacional.

El premi a la Millor Federació Esportiva 2022 ha estat per a la Federació Balear de Motociclisme, el Millor Equip Esportiu de 2022 és el Class Bàsquet Sant Antoni, que aquets dissabte juga el partit decisiu per mantenir viu el somni de l’ascens a la LEB Oro. El premi al millor club esportiu ha estat per a SCR Peña Deportiva Santa Eulalia.

Com a mencions especials, s’han concedit al metge esportiu César Ramos Sánchez en reconeixement per tota una vida dedicada al suport de l’esport eivissenc; a Xicu Torres Marí en reconeixement per tota una vida dedicada al foment de l’esport del tennis; la afició de l’Unión Deportiva Ibiza ( penya Payesa i penya Els Corsaris) en reconeixement pel suport al seu equip eivissenc de segona divisió de futbol; a l’entitat esportiva ADDIF en reconeixement per la seua labor de foment de la integració en l’esport de les persones amb diversitat funcional, i al Club Nàutic Sant Antoni en el seu 50è aniversari de dedicació al foment dels esports de la mar.

Tradicional foto la família de l’esport eivissenc.

El president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Marí, ha conclòs l’acte assenyalant que Eivissa “és una illa d’esport” el que es demostra en l’organització i impuls d’importants esdeveniments esportius que estan convertint aquest 2023 “en un any clau per a l’esport de la nostra illa”. Marí ha donat les gràcies a tots els clubs, federacions, esportistes, entrenadors, arbitres, familiars i afició “que dediquen el seu temps a dur endavant un somni, una il·lusió més enllà d’una medalla”.

Marí ha destacat dels 36 guardonats dels Premis de l’Esport d’enguany “per damunt de tot,  el seu esperit de superació, respecte pel rival i la responsabilitat”. “Tots els guardonats heu arribat a una meta que vos vàreu marcar i ara, aquest reconeixement ha de servir per encoratjar-vos encara més a seguir avançant, creixent i triomfant” ha conclòs Marí.

A més, s’han lliurat els premis als candidats de cada federació a la categoria de Millor Esportista de 2019 que han estat per a:

– Mauro García-Valles Cannestracci (Atletisme)

– Eloy Hinojosa Gómez (Automobilisme)

– Yaidel Gil Rubin de Celis (Bàdminton)

– Axel Castillo Edio (Basquet)

– Jonás Souto Comino (Billar)

– Sergio Fernández Lorenzo (Boxa)

– Manuel Román Mariscal (Colombicultura)

– Adrià Marí Copa (Escacs)

– Daniel Salazar Navarro (Esport adaptat)

– Dani Planells Serra (Esport adaptat)

– Marcos García Barreno (Futbol)

– Lucia Arellano Pedroche (Gimnàstica)

– Paulina Perez Buforn (Handbol)

– Lucía Pascual Bufí (Hípica)

– Maria Vicent Olmedo (Judo)

– Lucas Pareja Ávalos (Karate)

– Jordi Marí Llobet (Kick-boxing)

– Daniel Guasch Torné (Lluita)

– Toni Vingut Riggal (Motociclisme)

– Xico Marí Serra (Motociclisme)

– Alejandro Prats Palau (Motonàutica)

– Ricardo Ferrer Aguilar (Natació)

– Victor Tur Checa (Pàdel)

– Francisco Sáez Jiménez (Pesca)

– Oscar Cervantes Riera (Pesca submarina)

– Andrés Reyes Costa (Petanca)

– Carla Marí Torres (Piragüisme)

– Daniel Quesada Barrera (Taekwondo)

– Natàlia Miramontes Morcilo (Tennis taula)

– Michelangelo Carlino (Tir)

– Maria Tur Guasch (Tir amb Bassetja)

– Toni Roig Roig (Tir amb Arc)

– Javier Vergara Rubio (Triatló)

– Jose Luis Torres Marí (Trot)

– Hector Pérez del Álamo (Vela)

-Camilo Corona Álvarez (Voleibol)

-José Antonio Dominguez Sánchez ( Waterpolo)

Compartir
Artículo anterior¡Hi estau tots convidats!
Artículo siguiente1-2. Mazazo

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.