Mariscal Pablo de Castro

0
914

La SD Formentera fa oficial el tercer fitxatge del mercat d’hivern. Es tracta de Pablo de Castro Pecino (Algesires, 25/04/1994), defensa central de 26 anys amb experiència a Segona B i Tercera Divisió.

Un futbolista d’escola format al RCD Espanyol en les categories: cadet (tres anys) i juvenil (dos anys), on va coincidir amb l’actual jugador de la SD Formentera, Alejandro Bonilla.

Després de viure cinc anys a Barcelona, se li va presentar l’oportunitat de fitxar pel club de la seva ciutat natal, l’Algesires CF.

Es va incorporar al club andalús la temporada 2013/14 i va formar part de l’equip filial. Ben aviat, va entrar en dinàmica del primer equip, que competia a Segona B (2aB), arribant a ser convocat en diverses ocasions.

La temporada 2015/16 va acceptar la proposta del CD San Roque Cádiz, de Tercera Divisió, en el qual va militar durant dues campanyes.

Va tornar a l’Algesires CF la temporada 2017/18, que havia descendit a Tercera Divisió, i aquella mateixa temporada va arribar a disputar el playoff d’ascens, encara que sense sort. El retorn a Segona B va ser la temporada següent (2019/20) en la qual només va poder disputar 14 partits fins que tot va quedar paralitzat a causa de la pandèmia de la Covid.

Per diverses circumstàncies, el jugador andalús va quedar sense equip en el mes d’octubre de 2020, i ara arriba a Formentera agraït per la confiança dipositada en ell: “Em va trucar l’entrenador, Raúl Pérez, i em va explicar el projecte de la SDF. Em va parèixer molt interessant tot el que em va proposar i no m’ho vaig pensar dues vegades. Estic molt il·lusionat de ser a Formentera i vull tornar la confiança que se m’ha donat amb treball en cada entrenament i en cada minut de joc que se’m presenti.”, ha declarat Pablo de Castro.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.