La PTO torna a triar a l’illa com a parada de la seva gira europea

0
338

La Professional Triathletes Organisation (PTO) ha confirmat en el dia d’avui que el proper 28 i 29 de setembre Eivissa serà seu de la prova de Triatló amb més audiència del món, la PTO European Tour 2024. Després de l’èxit de 2023, en què la PTO va coincidir amb la celebració del Mundial Multiesport, que va combregar a Eivissa prop de 3.000 atletes, l’organització espera repetir l’èxit amb una prova que, gràcies a la implicació de la Federació Espanyola de Triatló (FERTRI), estarà oberta a grups d’edat, fent d’Eivissa, durant un cap de setmana, la capital mundial del Triatló.

La parada a Eivissa de la PTO European Tour és una de les accions que porten a terme, de manera coordinada, els departaments d’Esports i Promoció Turística del Consell Insular d’Eivissa per tal de convertir l’illa en un autèntic referent mundial per a l’organització i celebració de proves esportives, desestacionalitzar i crear productes complementaris d’atracció turística que van més enllà de l’oferta d’oci o de sol i platja.

El mundial multiesport i la PTO van tenir en 2023 un retorn directe superior als 20 milions d’euros, i un impacte mediàtic de més de 90 milions d’euros, xifres que es podrien igualar en aquesta cita que atraurà els millors atletes del món, així com atletes aficionats que trobaran en aquesta prova l’oportunitat de competir contra els millors en un escenari inigualable com és l’illa d’Eivissa.

Des d’aquest matí, les xarxes socials de la PTO i del portal turístic de l’illa d’Eivissa, ibiza.travel, ja anuncien aquesta prova per la que aquells interessats poden inscriure’s a la newsletter que els permetrà conèixer totes les novetats a protriathletes.org.

Eivissa, destinació esportiva

Aquesta prova coincidirà l’any 2024 amb diversos esdeveniments que convertiran, un any més, a Eivissa en una de les destinacions més actives des del punt de vista esportiu. Destaquen les 9 proves esportives declarades d’interès turístic insular com són la Santa Eulària Ibiza Marathon, la Ruta de la Sal, la Vuelta Ibiza MTB, la Ibiza Media Marathon, la Vuelta Cicloturista a Ibiza Campagnolo, la Ibiza Trail Marathon, la Ibiza Half Triathlon, els 3 dies de Trail i la 10K Ibiza – Platja d’en Bossa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.