Un Dakar amb accent eivissenc

0
325

A continuació, fotografies de la presentació de la participació del corredor de quad Toni Vingut, del Moto Club d’Eivissa, al Dakar 2024 que se celebrarà a Aràbia Saudita entre 5 i el 19 de gener. El portmanyí s’enfronta a una carrera de quasi 8.000 kilòmetres de què més de 4.700 són cronometrats, seguint la tònica iniciada en la darrera edició.

Així, el circuit travessa indrets mil·lenaris, com els jaciments d’Al Ula o el desert d’Empty Quarter, a on es disputarà una etapa de 2 dies amb aturada obligatòria a les 16 hores.

Amb aquesta participació, Vingut sumarà 5 intents en què ha aconseguit conquerir el 6è lloc en categoria quad de la que n’és l’únic espanyol.

Vingut compta amb el suport del Consell d’Eivissa, Visit Sant Antoni, Santjosep.net, Ajuntament de Sant Joan de Labritja, 3g Hidráulica, Dipesa Group, Es Nàutic, Asesoria Torres Vicedo, Infin Ibiza, Nautiluxe, Blau Preperties Ibiza Real Estate, Centro Ibicenco Cerámico, Baleària, One Ibiza Suites, Herbusa, KTM Ibiza, Federació balear de Motociclisme, Motomon, Luz Menu, Baneta Events, 4xQuad, Motul, Galfer Brakes, Hebo, Solbas Motorsport, XRW Spain, PSR-By Rapport, Ibiza Sport, Masoti Seat Cover i Flow Motion Racing.

Igualment, s’ha presentat la participació, per primera vegada de la parella de pilots Matias Rodríguez i Sandra Guasch que ho faran amb un vehicle Lada clàsic, esdevenint la primera vegada que un pilot eivissenc ho fa en aquesta categoria.

Finalment, ha presentat la seua participació el pilot italià afincat a Eivissa Fabio Lottero que participarà en moto.

El conseller Salvador Losa ha posat en valor que “mai no havíem pensat en la possibilitat que puguessin competir quatre pilots eivissencs en una edició del Dakar, però gràcies a la implicació de clubs, patrocinadors privats i administracions públiques, enguany tendrem un Dakar 2024 amb accent eivissenc”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.