Tot un espectacle esportiu

0
544

L’Ajuntament d’Eivissa i el Consell Insular d’Eivissa organitzen la Cursa Patrimoni de la Humanitat que tindrà lloc aquest dissabte dia 10 de desembre a partir de les 16.30 hores.  La Cursa Patrimoni està inclosa  i tanca la tercera edició del Circuit de Carreres del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya, en la qual hi col·laboren Viajes El Corte Inglés i Paradores.

L’objectiu principal del circuit és donar a conèixer les 15 Ciutats espanyoles Patrimoni de la Humanitat (Alcalá de Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Cordoba, Cuenca, Eivissa/Eivissa, Mérida, Salamanca, San Cristobal de La Laguna, Santiago de Compostela, Segovia, Tarragona, Toledo i Úbeda),a través de les carreres populars i, a la vegada, fomentar l’activitat física i esportiva, propiciant l’ocupació del temps d’oci en una de les pràctiques esportives més comunes i fàcils de dur a terme com és la carrera a peu.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, ha destacat que la Cursa popular 10K Eivissa Patrimoni de la Humanitat ‘ donat que tanca el Circuit de les curses del Grup de ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya, és un bona ocasió per visitar la nostra ciutat patrimoni i gaudir de la gastronomia i el patrimoni de la ciutat. La prova, de caràcter popular, també comptarà amb la presència de diversos corredors i corredores internacionals destacats així que és tot un espectacle esportiu tant pels esportistes que hi participen com per a les persones que vulguin vorer la cursa’.

Per la seva banda, el conseller d’Esports, Salvador Losa, ha destacat ‘la importància turística de fer aquesta cursa en una setmana amb diversos dies de festa, la qual cosa facilita l’arribada de grups tant d’esportistes com acompanyants a l’illa i de celebrar-la en un entorn únic com és la ciutat històrica d’Eivissa’. El conseller ha afegit que ‘anim a tothom a que s’apunti a la cursa Patrimoni de la Humanitat perquè és una prova oberta a tot tipus de públic’.

El recorregut s’inicia a es Martell, avinguda de les Andanes, avinguda de Santa Eulària, passeig de Joan Carles I, carrer del ceramista Joan Daifa, avinguda de 8 d’Agost, avinguda de Santa Eulària, avinguda de les Andanes, carrer de Bisbe Cardona, carrer del Bisbe Torres, passeig de Vara de Rey, carrer de Joan Xicó, parc de Reina Sofia, Portal Nou, plaça del Sol, carrer de san Antoni, carrer de Santa Creu, plaça de Vila, Portal de ses Taules, plaça de la Constitució, carrer de la Mare de Déu, plaça de sa Riba i avinguda de les Andanes.

Es correrà sobre la distància de :

  • 1ª Cursa: Sub 10, Sub 12 i Categoria Especial (600m) . Sortida: 16:30 h
    • 1 volta marcada dins del Carrer Lluis Tur i Palau
  • 2ª Cursa: Sub 14 i Sub 16 (1500m). Sortida: 16:45 h
    • 1 volta marcada dins del Carrer Lluis Tur i Palau
  • 3ª Cursa: Resta categories (10km = 2 voltes). Sortida: 17:00 h

L’avituallament es farà al carrer Lluís Tur i Palau. La prova amb caràcter popular estarà oberta a qualsevol persona sense distinció de sexe o nacionalitat, estigui o no federada, que recorreran les distàncies d’acord a la seua categoria

Les inscripcions estan obertes i es realitzaran a través de la pàgina web d’Elitechip (www.elitechip.net), abans de les 21.00 hores d’aquest dijous.

El preu d’inscripció a la cursa de 10 km és de 10 €. La resta de curses menors son gratuïtes.

Els dorsals i els xips es podran recollir al Passeig Vara de Rey el divendres 9 de desembre, de 17.00 a 20.00 hores i el dissabte, 10 de desembre: de 10.00 a 13.00 hores.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.