Pura raça

0
990

La SD Formentera continua treballant intensament per donar forma al projecte esportiu de la pròxima temporada a Segona RFEF i fa oficial la renovació d’un dels jugadors amb més galons de l’equip, Agustín Ojeda Bande “Agus” (Mendoza, Argentina, 10/10/1988).

Un home molt estimat per l’afició que ha viscut en primera persona els dos ascensos de categoria, 2016/17 i 2020/21.

Des de la seva arribada al club en la temporada 2016/17, el jugador hispanoargentí, s’ha caracteritzat per ser un futbolista polivalent amb molt de recorregut per banda, adaptant-se ràpidament als estils de joc dels diferents entrenadors que han ocupat la banqueta roja-i-negra. També s’ha consolidat com un dels jugadors amb més jerarquia dintre del vestuari i és un dels capitans de l’equip.

El seu compromís amb el club és inqüestionable i des de la SDF se li ha ofert la possibilitat de seguir defensant els colors del club per sisena temporada consecutiva: “Estic molt feliç per la renovació amb el club. Fa dies que estava esperant aquest moment. La veritat és que des que vàrem aconseguir l’ascens, tenia moltes ganes de tornar a competir amb l’equip en aquesta categoria. Tinc moltes ganes de començar i complir els objectius que ens marquem. Treballaré de valent per tornar al club la confiança que ha dipositat en mi”, ha declarat Agus Ojeda.

Aquesta última temporada, 2020/21, Agus, ha tornat a ser un dels fixos en les alineacions i, a pesar d’haver patit una lesió que el va apartar dels terrenys de joc durant unes setmanes, deixa aquest balanç:

  • 23 partits convocat
  • 15 partits de titular
  • 1.191 minuts disputats

Sense cap dubte, el nou entrenador, Míchel Alonso, podrà comptar amb un jugador que aportarà treball, professionalitat i experiència al projecte de Segona RFEF.

TRAJECTÒRIA ESPORTIVA

Agus Ojeda, es va iniciar en el món del futbol a la seva Mendoza natal (Argentina) amb el Club Atlético Gimnasia y Esgrima, conegut popularment com a “Gimnasia de Mendoza”.

Es va traslladar de jove a Espanya, concretament a la comarca del Baix Maestrat, al País Valencià. Allí va seguir formant-se com a futbolista i va formar part dels següents clubs:

  • Vinaròs CF
  • CD La Cava
  • UE Rapitenca

En la temporada 2015/16, va deixar Espanya per embarcar-se en el futbol professional de Finlàndia, i va fitxar pel FC Legirus Inter, on va coincidir amb l’exentrenador de la SDF, Tito García Sanjuán, i jugadors com Alejandro Bonilla, entre altres.

L’arribada d’Agus a Formentera es va produir a l’estiu de 2016. En aquella temporada, 2016/17, va ser un dels jugadors més destacats de la plantilla que va competir a Tercera Divisió i un dels artífexs de l’ascens a Segona B. De fet, Agus, va marcar el gol que va certificar l’ascens de categoria en el partit disputat a Ibaia contra el Deportivo Alavés “B”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.