Ha estat un plaer

0
700
Toni Roig, president del Formentera, Míchel Alonso y el directiu Felip Portas.

Míchel Alonso va manifestar, fa unes setmanes, la seva intenció de no continuar al capdavant del primer equip. Una decisió acceptada pel Formentera, que des d’aquell moment es va posar a treballar en la planificació esportiva de la pròxima temporada.

D’aquesta manera es posa fi a una fructífera etapa esportiva en la qual el Formentera ha assolit els seus objectius de la permanència a Segona RFEF en les últimes dues temporades.

El tècnic gallec va arribar a l’illa a l’estiu de 2021 i ha dirigit el primer equip en 71 partits oficials en els dos anys que ha estat a l’illa:

• 2021/22 – 34 partits de lliga i 2 partits Copa RFEF
• 2022/23 – 34 partits de lliga i 1 partit Copa RFEF

En la temporada 2021/22, el Formentera va ser campió d’hivern en la primera vegada que competia a 2a RFEF i es va quedar a només 2 punts de jugar el playoff d’ascens a 1a RFEF.

En aquesta temporada, 2022/23, l’equip ha estat lluitant durant la major part de la temporada per les places d’ascens, però una ratxa irregular en les últimes 7 jornades del campionat ha provocat que s’aconseguís la permanència a la categoria en l’última jornada de lliga.

“Des del club estam molt agraïts amb Míchel Alonso per haver aconseguit els
objectius plantejats i li desitjam molta sort en el futur”, asseguren des del club formenterenc.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.