L’Ajuntament d’Eivissa executa les obres de remodelació dels vestuaris de la piscina de Can Misses

0
736

L’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat les obres del projecte de remodelació dels vestuaris de la piscina de Can Misses.

Les obres es duen a terme en una superfície total de 328 metres quadrats que inclou els vestuaris de dones, el d’homes, les oficines i el magatzem i el hall d’accés als vestuaris. El projecte contempla també la construcció de nou forjat així com la nova fonamentació per a la futura construcció d’una nova planta, a la part superior dels vestuaris.
El projecte, amb un termini d’execució de 7 mesos, té un pressupost d’adjudicació de 300.186,48 euros (IVA inclòs) i l’està executant l’empresa Hermanos Parrot.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, ha afirmat que ‘des del Patronat d’Esports seguim amb la planificació de renovació i manteniment a totes les instal·lacions esportives de la ciutat. Ara, després de les obres als vestuaris de la pista d’atletisme, els del camp de Can Cantó, iniciam la remodelació dels vestuaris de la piscina de Can Misses era molt necessària per a tenir una infraestructura a l’altura del que es mereixen els i les usuàries d’aquesta instal·lació. Quedaran uns vestuaris moderns, amb totes les comoditats actuals i accessibles  per a tothom’.

La remodelació preveu que tots els aparells sanitaris seran de porcellana vitrificada de color blanc. La seva col·locació inclou la connexió en la xarxa de sanejament, col·locació d’aixetes, de miralls, tovallolers. També es col·locaran nous assecadors de mans elèctrics i reposabraços abatibles als vàters adaptats.

Els vestuaris comptaran amb la col·locació de les mampares fenòliques que seran del mateix color identificatiu per al vestuari d’homes i de dones.
Quant a la fusteria, es canviaran totes les portes actuals. Pel que fa a les portes exteriors que donen accés a cada local seran massisses. Les portes interiors seran de fusta  i totes elles es pintaran del mateix color. La porta de la sala de calderes es pintarà de color gris fosc. També es preveu pintar el sostre de tot l’edifici i finalment es col·locaran les taquilles i els bancs.

En aquests moments l’empresa constructora està desmuntant les instal·lacions elèctriques, de climatització i de fontaneria així com els enrajolats de les parets per a posteriorment executar la nova obra.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.