Herba top pel Municipal de Sant Joan

0
771

El Consell d’Eivissa ha destinat 150.000 euros al canvi de gespa del camp de futbol municipal de Sant Joan de Labritja. El cost total de l’obra assoleix els 265.000 i té un termini d’execució màxim de 3 mesos.

Les feines ja han començat i consisteixen en l’adequació del ferm i la substitució de l’antiga gespa artificial del camp de futbol, que ja tenia gairebé 18 anys. El conseller d’Esports, Salvador Losa, ha explicat que “és compromís d’aquest equip de govern millorar totes les instal·lacions municipals possibles perquè els nostres esportistes puguin gaudir de pistes de primer nivell. En aquest sentit, complim un compromís que vàrem assolir amb l’Ajuntament i amb la S.E. Penya Independent aquí mateix, canviant aquesta gespa”.

Per la seva banda, la regidora de Sant Joan de Labritja Tania Marí ha explicat “era una necessitat urgent canviar aquesta gespa” i ha agraït “l’empenta del departament d’Esports de l’Ajuntament i del seu regidor Santi Marí per fer possible aquest canvi i, a l’hora, executar diverses millores al camp de futbol que inclouen l’augment de 50 seients a la graderia, el reasfaltat de l’entrada i la substitució de les porteries”. Igualment ha agraït a la S.E Penya Independent “la seva paciència i comprensió pel temps que duraran aquestes feines”. Finalment, el president de la S.E. Penya Independent, Toni ‘Curuné’ ha mostrat el seu agraïment “per aquestes millores que són una realitat gràcies al Consell i a l’Ajuntament i amb il·lusió de poder-les estrenar quan abans. La S.E. Penya Independent compta actualment amb diversos equips de futbol base i un equip a tercera divisió, el que sumen aproximadament unes 250 fitxes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.