Les noves samarretes del Formentera es guanyen a l’afició

0
987

Ahir al matí la SD Formentera ha presentat les equipacions del primer equip per a aquesta temporada 2020/21.

Un acte que ha dirigit el president de la SDF, Toni Roig, i que ha comptat amb la presència de Marcos Marí, director general de Trasmapi, i Sara Miguel, vicepresidenta de l’Associació Formenterers Solidaris.

La nova marca de les equipacions és ADIDAS i vestirà els equips de la SDF, des dels més petits (els prebenjamins) fins al primer equip. En la presentació d’avui, jugadors del primer equip han exhibit les dues equipacions oficials. La primera, samarreta vermella amb calçons i calces negres; i la segona, totalment de color groc. A més de l’equipació del porter (negre).

Des del Club, han explicat que el context de la pandèmia ha alterat els plans inicials per a poder tenir llesta la nova samarreta per a l’inici del campionat: “Fa uns mesos se’ns va comunicar que l’empresa que habitualment vestia la SDF (Bemiser) entrava en concurs de creditors i en posterior liquidació i, per tant, no podria seguir fabricant la roba del club per a aquesta temporada. Això va fer que haguéssim de buscar una nova marca per a la roba de tot el club. Teníem l’opció de fer el canvi de roba a poc a poc, en funció de les necessitats; o bé canviar la roba de tots els equips del club. Aquesta segona opció és la que ens convenia més, en l’àmbit econòmic i organitzatiu, i és la que finalment es va adoptar. És cert també que aquesta segona opció afegia una complexitat extra a escala contractual, amb la marca, que és allò que al final ha dilatat més tot el procés i ha fet que no poguéssim començar la temporada amb la roba llesta”, ha exposat Toni Roig, president del club.

Davant aquesta situació, la SDF ha signat un contracte per tres anys amb l’empresa NEW SPORT FACTORY que és una empresa encarregada de comercialitzar la marca ADIDAS a l’estat espanyol.

TRASMAPI I INSOTEL: 11 ANYS DONANT SUPORT A LA SDF

La naviliera TRASMAPI i l’empresa hotelera INSOTEL tornaran a ser els principals patrocinadors que figuraran al pit de les noves equipacions del primer equip.

Un suport constant d’aquestes dues empreses que va més enllà del patrocini del primer equip: “Com ja anem fent des de fa 11 temporades, volem agrair enormement l’esforç que fan empreses com TRASMAPI i INSOTEL per ajudar a la promoció del futbol a Formentera. En aquest cas, aquestes dues empreses figuren com a espònsors del primer equip, però el seu suport s’estén de manera transversal a totes les categories del club, des dels més petits, amb 4-5 anys, que estan a l’escoleta, fins a arribar el Formentera “B” i el Formentera “A”. En total, 197 esportistes que reben l’ajuda inestimable d’aquestes dues empreses per (com deia) ajudar en la promoció de l’esport a Formentera en general, i del futbol en particular”, ha agraït Toni Roig.

El director general de Trasmapi, Marcos Marí, ha mostrat la seva satisfacció per la col·laboració amb la SDF durant aquests 11 anys i ha felicitat al club per la feina feta durant aquesta dècada: “Estem orgullosos de poder formar part d’aquest projecte esportiu tan important per a l’illa de Formentera que ha aconseguit grans èxits esportius i també en l’aspecte social”.

COL•LABORACIÓ AMB FORMENTERERS SOLIDARIS

Una altra de les novetats d’aquesta temporada 2020/21 és la col·laboració amb l’Associació Formenterers Solidaris, una ONG que fa 13 anys que divulga i promou projectes de desenvolupament social mitjançant l’ajut a col·lectius i persones marginades o desfavorides.

“Enguany és un any complicat. A nivell sanitari i a nivell social i econòmic estem veient com moltes famílies passen i passaran per dificultats. Per aquest motiu, des de la SDF vam creure convenient aprofitar la força de la nostra massa social per aportar el nostre granet d’arena per alleugerir l’impacte de la pandèmia en el nostre entorn social. Entenem que havíem d’aprofitar que la SDF té al voltant de 300 socis, que hi ha devers 150 famílies implicades en el futbol base, i que els diumenges recull una mitjana de 300 persones el camp de futbol. És per aquest motiu que vam proposar a Formenterers Solidaris aquesta col·laboració, que es traduirà amb una aportació econòmica que farà el Club a partir de la venda de samarretes, i en la difusió de les seues campanyes solidàries”, ha explicat el president de la SDF, Toni Roig.

Concretament, el logotip de l’ONG lluirà a la part frontal de la samarreta de la SD Formentera i el club destinarà 5 € de cada samarreta que es vengui a l’entitat solidària, garantint una aportació mínima 3.000€.

“Des del club entenem el futbol, entenem l’esport en general, com una eina de transformació social. Gràcies a l’esport i gràcies a les entitats privades, públiques i sense ànim de lucre que li donen suport, aconseguirem l’objectiu de fer més i millor l’entorn social en què vivim”, ha destacat Roig.

Per la seva banda, Sara Miguel, vicepresidenta de Formenterers Solidaris ha volgut agrair l’acció altruista de l’entitat esportiva: “El futbol és l’esport rei i a través seu estem segurs que el nostre missatge arribarà més lluny i donarà visibilitat a les accions que portem a terme cada any, sobretot enguany, que està sent especialment dur”.

LOGOTIP 50è ANIVERSARI SDF

Aquesta temporada 2020/21 no només és especial pel context social que estem vivint a causa de la pandèmia de la COVID-19, sinó també perquè el dia 7 de setembre de l’any que ve la SD Formentera farà 50 anys des de la fundació del club, i des del club “no volíem deixar de celebrar una efemèride tan assenyalada com aquesta”, ha declarat Toni Roig.

És per això que a la camiseta d’enguany s’hi podrà veure el logotip del cinquantè aniversari que ha estat obra de l’artista local Enric Riera. Pel president del club esportiu: “El logotip simbolitza allò que ja deia abans sobre la transformació social gràcies a l’esport i gràcies, en aquest cas, al futbol. Reconèixer la pròpia història com a club, sentir-se’n orgullós i fer-ne partícip la societat formentera en general no és més que una humil mostra d’agraïment a aquelles persones que, amb la seua feina desinteressada, ens han permès arribar a complir mig segle de vida”.

Per finalitzar, des de la SD Formentera també han volgut fer un especial agraïment a les altres empreses patrocinadores de l’entitat com són Pacha, Sa Volta, Restaurant Es Caló, Hotel Cala Saona, i Restaurant Juan y Andrea; que formen parts, tots ells, de l’estructura de suport al primer equip del club en particular, i a tota la base formativa de la SDF en general.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.