Tancament de seguretat

0
1126

Des de la SD Formentera fem oficial la renovació del jugador Alejandro Bonilla Hevia (Saragossa, 04/02/1993), que seguirà defensat la samarreta roja i negra durant dues temporades més.

A pesar de l’interès mutu, entre club i futbolista, per a la seva continuïtat, s’ha arribat a aquest acord després de dues setmanes llargues de negociacions. Des de la direcció esportiva de la SD Formentera celebren la renovació de Bonilla: “Aquesta temporada que hem jugat a Segona B, Bonilla ha set un dels més destacats en la defensa, ha jugat quasi tots els partits i s’ha guanyat al camp i fora el dret a continuar. Han set moltes reunions abans d’arribar a un acord, però el més important és la SD Formentera, i tant el jugador com el club ho sabem. Volíem que es quedés també però amb una serie de condicionants que et marquen estar a Tercera Divisió. Estem molt contents de la seva continuïtat i estem segurs que aquesta temporada tornarà a ser important al camp i al vestidor”, ha declarat José Quereda “Pirri”, Director Esportiu de la SD Formentera.

En la passada campanya que el nostre equip va competir per primera vegada a Segona B, Alejandro Bonilla, va ser un dels jugadors amb més minuts de l’equip. Va disputar 30 partits amb un total de 2620 minuts jugats a la lliga.

Bonilla, va arribar a la SD Formentera en el marcat d’hivern de la temporada 2016/17 (Gener 2017) procedent del FC Legirus, Finlàndia, com a reforç per a l’equip que dirigia en aquell moment Tito García Sanjuán. Ràpidament es va adaptar a l’equip i, des de les hores, ha set un dels jugadors més importants en la defensa roja i negra.

Sense cap dubte, tot un luxe per al nostre equip per seguir comptant amb Alejandro Bonilla a qui li desitgem molta sort!

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.