PSOE-Pacte insta a l’Ajuntament de Vila a reposar la coberta de la grada de Can Misses

1
1099

noudiari.es El grup municipal PSOE-Pacte per Eivissa ha denunciat que la grada de l’estadi de Can Misses fa més d’un any que està sense coberta, “el que suposa una important molèstia per a tots els aficionats a l’esport que acudeixen a l’únic estadi del municipi, el de més capacitat de l’illa”.

A la imatge, la coberta que es va retirar al 2012.A la imatge, la coberta que es va retirar al 2012.

“Al novembre de 2012 l’Ajuntament d’Eivissa va retirar la coberta, instal·lada a l’any 2003, que havia patit importants desperfectes durant el darrer temporal de vent. En aquell moment, la regidora d’Esports, Mar Sánchez, va informar que estava pendent de la presentació d’un pressupost per part de l’empresa que havia instal·lat aquest envelat, per després senyalar que el seu departament no tenia finançament suficient per fer front a aquesta inversió”, han explicat els progressistes.

La web municipal publicita 500 places de grada coberta
“Un any després, la realitat és que els aficionats al futbol segueixen patint el sol i la pluja a la intempèrie i que l’Ajuntament d’Eivissa no ha informat que això vagi a solventar-se aviat”, han afegit des de PSOE-Pacte, abans de remarcar que la web municipal segueix publicitant la instal·lació esportiva afirmant que l’estadi té capacitat per a 4.500 espectadors, 500 dels quals poden ubicar-se a grada coberta.

Fotografia actual de l'estadi de Can Misses, sense graderia coberta.Fotografia actual de l’estadi de Can Misses, sense graderia coberta.

Per tot això, el grup municipal PSOE-Pacte demana a l’equip de govern del Partit Popular que busqui una solució urgent per tal de cobrir una part de la grada de l’estadi de Can Misses “i que aquesta instal·lació torni a presentar el nivell de comoditat que els seus usuaris mereixen”.

1 Comentario

  1. Si en vez de gastarse el dinero que costó en su día con unos toldos de diseño , que debió de ser un paston, se lo hubieran gastado colocando algo más duradero y de fácil mantenimiento ahora no estaríamos así. Menudo politiqueo

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.