El Sant Francesc creix

0
1241
Amb aquesta ampliació el recinte esportiu comptarà amb 332 places noves al camp, que podrà acollir devers 700 espectadors asseguts.

@futbolpitiuso Els aficionats que assisteixin al Camp Municipal d’Esports de Formentera aquest cap de setmana podran gaudir dels nous seients de les graderies supletòries que s’han muntat a la instal·lació esportiva.

Es tracta de dos mòduls ubicats a cada costat de les actuals graderies de formigó i quedaran fixos durant tota la temporada 2017/18.

Amb aquesta ampliació el recinte esportiu comptarà amb 332 places noves al camp, que podrà acollir devers 700 espectadors asseguts.

El cost de lloguer, muntatge i manteniment de les graderies és de devers 18.000 euros i es sufragarà entre el Consell i la S.D.Formentera.

KOKOTXA

Recordem, que aquesta mesura especial es dóna després de la pujada del Formentera a segona divisió B i per donar resposta a la previsió d’augment d’assistència, com ja s’ha comprovat en algun dels partits que s’han disputat a la nostra illa.

Des del club fem una crida a l’afició per a que vingui al camp de futbol aquest diumenge, 8 d’octubre, per animar al primer equip de la SD Formentera que s’enfronta al CD Ebro. Un partit molt important per seguir avançant en la categoria de bronze i on podem aconseguir sumar els tres primers punts de lliga al nostre camp.

Ara, queden pendents les graderies que es muntaran pel partit de setzens de final de la Copa del Rei, que es disputarà el dimecres 25 d’octubre a les 19:00h, i que serà similar al muntatge que es va realitzar l’any passat amb el partit de Copa contra el Sevilla FC.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.