¡Bona bola!

0
285

El conseller d’Economia, Hisenda, Presidència i Esports, Salvador Losa, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Ana Ferrer, han presidit avui la presentació de l’edició número XI de l’Open Internacinal Illa d’Eivissa de Bola-9 que tindrà lloc aquest cap de setmana al Café Bar Ilusions Pool d’Eivissa. Losa ha explicat que aquest Open “és l’oportunitat que entre tots donam als practicants d’aquest esport que, tot i ser minoritari, demostra que cada dia hi ha més afició, i que a Eivissa tenim un enorme nivell, amb noms con el nostre campió del món júnior, Jonás Souto, que estarà present en aquesta competició”.

Per la seva banda, la regidora Ana Ferrer ha explicat que “agraeix la possibilitat de poder reprendre la col·laboració de l’Ajuntament d’Eivissa que es va veure interrompuda i que permetrà que a la ciutat es pugui gaudir de billar de primer nivell”.

En aquest sentit, el president del Club Billar Eivissa, Manolo Rubio, ha explicat que enguany participaran 64 dels millors jugadors d’Espanya en un elenc de què, a més de Souto, hi formen part el vigent campió José Castillo (Catalunya), el plata europea amb la selecció espanyola Manuel Montejo (Mallorca), l’argentí Nacho Schmit, el gallec Héctor Luna i el ucraïnès Ruslan Ostrovskyi entre d’altres. Rubio ha destacat però l’enorme potencial d’alguns joves que participaran en aquesta competició i que tenen possibilitats d’obtenir grans resultats, com són el vigent campió d’Espanya júnior bola-10, Dani González i l’eivissenc Felipe González.

Aquest torneig es disputarà entre demà, divendres i diumenge. Demà amb la primera jornada de fase prèvia en què hi participaran 16 jugadors i dissabte amb la segona jornada en què hi participaran 48 jugadors. La fase final tindrà lloc diumenge amb 32 jugadors.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.