Nadó a bord

0
1509

Des de la SD Formentera fem oficial el fitxatge de David Terol (09/09/1999), mitjapunta de 18 anys procedent de l’Olímpic de Xàtiva, que milita al Grup VI de Tercera Divisió, encara que també ho ha alternat amb partits amb el seu filial.

Es tracta d’un futbolista molt jove que el nou entrenador de la SD Formentera, Ivan Gómez, coneix bé de la seva etapa al futbol base de la UD Levante. “L’entrenador coneix al jugador a la perfecció i per això es fitxa. És un futbolista que va destacar molt quan el tenia a les seves ordres i vol tindre controlada la seva projecció. És un jugador molt jove però amb molt talent i que s’adaptarà a qualsevol posició d’atac. És hàbil, ràpid i és un mitja punta que té facilitat per associar-se amb els jugadors del mig camp cap endavant”, ha explicat el Director Esportiu, José Quereda “Pirri”.

El passat futbolístic de Terol passa per la pedrera de la UD Levante, més endavant als juvenils de la UD Alzira i, posteriorment, de l’Ontinyent CF.

Aquesta temporada passada, 17/18, la va començar al CF Huracán, encara que més tard va incorporar a l’Olímpic de Xàtiva.

Segons apunta el Director Esportiu, Pirri, el nou jugador del club roig i negre tindrà fitxa del filial, com el seu company Pol Arnaldos, però amb dinàmica del primer equip: “David Terol, és jugador del primer equip i el míster confia molt amb ell, però entenem que ha de continuar la seva projecció. La seva predisposició per venir a Formentera ha set total i ha acceptat jugar amb el filial quan no pugui jugar amb el primer equip, igual que el seu company Pol Arnaldos. Jugadors com aquests són oportunitats que ens brinda el mercat i no podem perdre”.

Un jove futbolista amb moltes ganes que arriba a Formentera carregat d’il•lusió. “Terol, té moltes ganes de començar a treballar amb el seu nou equip i de tornar a estar a les ordres d’Ivan. Ve amb molta il•lusió i encaixa perfectament en el nostre projecte, ja que és un jugador que hem anat a buscar nosaltres. Ens ha demostrat que vol jugar i que confia en si mateix. Deixa de banda l’interès econòmic, i només se centra a jugar al futbol i en fer-se un nom dins aquest món”, ha apuntat Pirri.

David Terol, s’incorporarà a la disciplina del club a mitjans del mes de juliol, quan començarà la pretemporada.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.