Fobi, sàvia nova per al Formentera

0
1315

@futbolpitiuso El formentera ha anunciat avui el fitxatge de Kingsley Fobi (20/09/1998, Cape Coast, Ghana), un jugador jove de 18 anys provinent del filial del Granada C.F. (Granada B), que competeix al grup 4 de Segona B.

Fobi, fa 1,80 cm d’alçada i la seva posició és lateral dret. A pesar de la seva joventut, té experiència en el futbol internacional. Ha debutat amb la selecció de Ghana sub-20 en campionats com la Copa Àfrica o el Mundial. En la temporada anterior va anar cedit a l’equip andalús. Venia de jugar a la lliga del seu país amb l’Acadèmia Right to Dream. La seva qualitat en defensa va cridar l’atenció dels observadors del Udinese Calcio, que està associat amb el Watford FC, que milita a la Premier League d’Anglaterra, el club que el va contractar.

barbaroja

Però, els acords entre aquests clubs per fer traspassos de jugadors a cost zero, tal i com s’ha produït en altres ocasions, va permetre que acabés al Granada B, on hi va arribar a jugar 6 partits. Kingsley Fobi és una de les joves promeses del futbol africà i arriba a Formentera en qualitat de cedit.

Es tracta de la setena incorporació per l’equip que competirà a Segona B i que dirigeix Tito García Sanjuán. L’entrenador destaca que Fobi “és un jugador fort i ràpid per la banda dreta que ens donarà solidesa defensiva. Estem molt contents de poder comptar amb ell, perquè tot i la seva joventut, té experiència en el futbol internacional, el que ens aporta més qualitat a l’equip”.

L’arribada de Fobi es produirà en els pròxims dies i començarà a treballar a les ordres del míster.

Moto Rent Mitjorn

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.