Des de la Societat Deportiva Formentera ens complau anunciar les dates de venda anticipada d’entrades per al partit de 1/8 Copa del Rei que se jugarà el dia 3 de gener de 2018 a les 19.00 h i que enfrontarà el nostre primer equip contra el Deportivo Alavés.

Posarem a la venda un total 1.000 entrades, tantes com seients individuals hi haurà, i els primers a poder adquirir-ne seran els socis del club a partir de dilluns 18 de desembre.

Els dies i horaris de venda d’entrades es dividiran de la següent manera:

–         Venda exclusiva socis i sòcies: dilluns 18 de desembre de 17.00 a 20.00h

–         Venda a públic en general: a partir de dimarts 19 de desembre i fins al dia 3 de gener de 17.00 a 20.00h (els diumenges i els dies festius de Nadal la caseta romandrà tancada).

Hi haurà un preu únic d’entrada general:

–         TRIBUNA LLEVANT: 30€

–         TRIBUNA PONENT: 30€

Els socis i sòcies es podran beneficiar d’avantatges en el preu i podran adquirir fins a un màxim de 2 entrades. El dilluns 18 de desembre es farà venda exclusiva per als abonats, que tendran un descompte de 10€ en el preu de l’entrada:

–         PREU SOCI: 20€

Tots els esportistes que formen part del futbol base del club tendran entrada gratuïta.

Igual que l’eliminatòria anterior de Copa contra l’Athletic Club, s’aplicarà un descompte del 50% per als menors de 16 anys que siguin residents a Formentera:

–         PREU MENOR (2-16 anys): 15 €

–         BEBÉS 0-2 ANYS: Entrada gratuïta

En el cas dels menors, s’haurà de presentar el certificat de resident per adquirir l’entrada, i serà OBLIGATORI PRESENTAR DNI per accedir al camp el dia del partit de Copa del Rei.

Les entrades es vendran a una de les casetes de fusta del Mercat Nadalenc, ubicada a la plaça de la Constitució de Sant Francesc Xavier, els dies i les hores especificades.

En aquest punt de venda també es podrà adquirir el marxandatge oficial de la SD Formentera, on hi haurà bufandes i samarretes commemoratives d’aquesta eliminatoria contra el Deportivo Alavés, les noves camisetes BEMISER d’aquesta temporada 2017/18 i més productes diversos del club; gorres, pins, motxilles sacs, lanyards, etc. Part d’aquest material no estarà disponible fins a la setmana del 25 al 31 de desembre.

El mateix dia del partit entre la SD Formentera i el Deportivo Alavés, dimecres 3 de gener de 2018, l’horari de venda serà continuat d’11.00 a 16.00 h, a la caseta de fusta del Mercat Nadalenc, de la plaça de Sant Francesc Xavier.

cartell_for_alaves_def-2-WEB

Muntatge de les graderies

Pel que fa al muntatge de les graderies, es seguirà un esquema diferent que en les altres eliminatòries de Copa del Rei contra contra el Sevilla FC i Athletic Club.

Aquesta vegada només s’afegirà un mòdul de 400 seients sobre la pista d’atletisme, situat entre les dues banquetes, on s’hi ubicarà la Llotja Presidencial i l’afició visitant.

Actualment, amb les graderies supletòries que han quedat fixes per a tota la temporada, hi ha 626 seients. Amb el mòdul que s’afegirà de 400 seients, l’aforament total que disposarà el Camp Municipal d’Esports de Formentera será de 1026 seients.

Aquesta graderia es muntarà uns dies abans del partit de 1/8 de Copa del Rei contra el Deportivo Alavés i quedaran muntades per al primer partit de la segona volta de lliga de Segona B, amb el derbi contra la Penya Deportivadiumenge 7 de gener de 2018.

Des del club hem sol·licitat al Consell Insular de Formentera, que tant pel partit de 1/8 Copa del Rei com pel derbi contra la Penya Deportiva, la possibilitat d’ampliar l’aforament del Camp Municipal en uns 400 seients més per donar cabuda a la demanda que estem segurs hi haurà per aquests dos partits que es jugaran en només 4 dies de diferència. Davant aquesta petició, des del departament d’Esports del Consell, que tenia el coneixement que els Ajuntaments d’Eivissa i de Santa Eulària disposaven d’aquest nombre de seients, s’han fet les gestions oportunes perquè li fossin cedides. En aquest sentit, tant el club com el Consell agraïm moltíssim la seva col·laboració.

El transport dels mòduls supletoris anirà a càrrec del club, i el reforç de la il·luminació, necessari per a la retransmissió televisiva, anirà a càrrec del Consell Insular de Formentera.

Des del club no podem fer més que mostrar el nostre agraïment a les institucions i patrocinadors implicats en aquest esdeveniment del qual hi sortiran reforçats els valors esportius i el l’alt nivell competitiu que gaudeix el futbol a les Balears.

Sense cap dubte, ens prenem l’inici de 2018 amb molta il·lusió. Per una banda, la fita històrica d’arribar a uns vuitens de final de la Copa del Rei i tornar-nos en enfrontar contra un equip de Primera Divisió per segona vegada en la mateixa temporada, i tercera vegada en poc més d’un any.

I per altra banda, l’al·licient de començar la segona volta de lliga contra l’equip de l’illa vesina, la Penya Deportiva, amb la qual sempre hem viscut una sana rivalitat esportiva.

Dos grans motius per acompanyar l’equip que està fent història al futbol i una bona manera de començar l’any 2018. Des del prisma d’un club petit com el nostre, la classificació a vuitens de final de La Copa és un regal de Reis Mags anticipat, i per aquest motiu ens prenem l’eliminatòria com una festa a la qual està tothom convidat. Som conscients de les dates nadalenques i que molts formenterers i formentereres seran de vacances fora de l’illa. Per aquest motiu hem posat un preus assequibles que serviran únicament per cobrir les despeses que genera l’organització del partit contra el Deportivo Alavés.

Ens mostram molt il·lusionats pel repte que tenim per davant i ho volem celebrar amb tota l’afició i ciutadania de Formentera.

El dimecres 3 de gener farem una quedada a la plaça de Sant Francesc a les 17.30 h per anar tots junts fins al camp de futbol a celebrar la festa de la Copa del Rei i donar la benvinguda al nou any 2018, qui sap si amb un bon resultat.

El millor regal de Reis és el teu suport!

Amunt Formentera!

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.