Víctor Basadre, nou entrenador del Formentera

0
1338

La SD Formentera comunica que ha arribat a un acord amb Víctor Basadre (Lugo, 1970) per dirigir el primer equip fins a final de temporada.

L’entrenador galleg, que fins el passat mes de gener ha estat al front del FC Zalgiris Vilnius de la primera divisió lituana, té previst arribar dimecres a la nostra illa per ésser presentat a la plantilla i anar per feina, dirigint el seu primer entrenament amb l’equip.

El nou entrenador de la SD Formentera té una dilatada experiència en el futbol espanyol gràcies al seu pas pel cos tècnic d’equips històrics com el València CF, el CP Mérida, el R Murcia CF “B”, el CD Lugo, el Lorca Deportiva i el FC Cartagena “B”. Aquesta experiència s’ha completat els últims dos anys amb seu pas pel futbol grec (NFC Volos) i per Lituània (FK Zalgiris Vilnius).

Estam convençuts de que els seus coneixements del món del futbol, assolits com a mànager i entrenador en aquests equips seran un aspecte dinamitzador que ens ajudarà a assolir el primer dels objectius esportius d’aquesta temporada que és obtenir la classificació per als PlayOff d’ascens a Segona divisió B.

Benvingut a Formentera, Víctor.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.