Guants cap amunt

0
958

La SD Formentera comunica l’acord que ha arribat amb Óscar Santiago Rumayor (Santander, 20/01/1991) per a la seva incorporació al primer equip de Tercera Divisió. És un porter de 29 anys que prové de la Agrupación Estudiantil, que competeix al Grup 1 de Tercera Divisió.

Es tracta d’un futbolista veterà amb molta experiència a la categoria i a Segona B. El nou porter roig-i-negre, destaca per la seva seguretat sota els pals, amb bon joc aeri, molt comunicador amb la defensa i amb facilitat per jugar amb els peus.

Les primeres passes com a futbolista les va fer a equips del seu barri com Los Ríos i l’Escola Municipal de Futbol de Santander. En l’etapa cadet, va fitxar pel Racing de Santander on va jugar fins a arribar a l’equip filial de Tercera Divisió.

En la temporada 2012/13, Óscar Santiago, va deixar la seva Cantàbria natal per iniciar una nova etapa a Galicia, concretament amb el Celta B (3a Div.). En l’equip celeste va completar 3 anys prolífics on va aconseguir l’ascens a Segona B i va començar a treballar en dinàmica del primer equip.

Però, en la temporada 2015/16, va veure com se li obria de nou l’oportunitat de tornar al seu estimat Racing i va fitxar pel club càntabre per a jugar al primer equip en la categoria de bronze.

A partir de la campanya 2016/17 fins el dia d’avui, Óscar Santiago, ha competit en diversos equips de segona B acumulant experiència i assumint jerarquia dintre dels vestuaris:

  • 2016/17 – Real Balompédica Linense (2a B)
  • 2017/18 – Caudal (2aB)
  • 2018/19 – Lleida Esportiu (2a B)
  • 2019/20 – CF Talavera de la Reina (2a B)
  • 2020/21 – Agrupación Estudiantil (3a Div.)

La següent aturada de la dilatada trajectòria esportiva d’Óscar Santiago serà Formentera, on assegura que s’ha sentit molt atret pel projecte que l’han presentat: “Estic molt il·lusionat per unir-me a aquest projecte. He parlat amb l’entrenador, Raúl Pérez, i tot el que em proposa s’adapta perfectament al que necessito en aquest moment. És un projecte ambiciós a curt-mig termini per intentar tornar l’equip a Segona B i a mi m’il·lusiona molt poder formar-hi part”, ha declarat el nou porter de la SD Formentera.

Óscar Santiago arribarà a finals d’aquesta setmana a l’illa i està previst que el dissabte, 16 de gener, ja pugui participar del primer entrenament amb el seu nou equip.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.