“Estic molt feliç de formar part d’aquest projecte i lluitar per aquesta samarreta”

0
606

La SD Formentera presenta el sisè fitxatge per a la temporada 2022/23. Es tracta del defensa de 27 anys Sergio Mendinueta Bellón (Osca, 15/04/1995), conegut futbolísticament com a Mendi, que arriba procedent del CD Brea, que competeix a Segona RFEF.

L’entrenador Míchel Alonso destaca la solidesa defensiva que aportarà al seu equip: “Central sobri, d’envergadura, contundent i amb bon joc aeri ofensiu i defensiu”.

Per la seva banda, Mendi, es mostra molt il·lusionat amb el nou repte que té al davant: “Estic molt feliç de formar part d’aquest projecte i lluitar per aquesta samarreta. Amb treball i unió segur que aconseguirem els objectius plantejats pel club. Vinc amb moltes ganes de començar a treballar”.

TRAJECTÒRIA ESPORTIVA

Mendi va iniciar-se en el món del futbol al club de la seva ciutat natal, la SD Huesca, on va formar-se fins a l’etapa juvenil.

En l’últim any com a jugador juvenil va entrar a formar part del Atlético Monzón, on va continuar creixent com a futbolista durant dues temporades. En la primera, va arribar a debutar a 3a Divisió i va jugar alguns partits amb el primer equip, i en el segon any, essent jugador del filial, ja va entrar en dinàmica del primer equip i era habitual en les convocatòries.

La seva carrera esportiva en el futbol sènior va continuar als següents clubs:

  • CD Binéfar – 1 temporada a 3a Div.
  • UD Barbastro – 1 temporada a 3a Div.
  • Atlético Monzón (2a etapa) – 3 temporades a 3a Div.
  • UD Barbastro (2a etapa) – 1 temporada a 3a Div.

En l’últim any, 2021/22, Mendi va començar jugant al CF Epila, de Tercera RFEF, però en el mercat d’hivern fa fitxar pel CD Brea, de 2a RFEF.

Les xifres del nou jugador roig-i-negre en aquesta última temporada són:

  • 31 partits disputats (17 amb l’Epila i 14 amb el Brea)
  • 4 gols (3 amb l’Epila i 1 amb el Brea)

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.