Pedalejant Eivissa

0
382

L’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat una jornada d’activitats per a celebrar una nova edició del Dia del Pedal aquest diumenge 13 de novembre. Les activitats començaran a les 9.20 hores a la plaça d’Antoni Albert i Nieto.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar l’ús de la bicicleta i els hàbits saludables, a més d’introduir als més petits en el cicloturisme i animar a descobrir la ciutat des de les dues rodes.

Les inscripcions podran fer-se en el Bulevard Abel Matutes de 9.30 a 11 hores. Des de la regidoria d’Esports han explicat que hi haurà tres recorreguts amb bici pensats per a les diferents edats.

A les 11 hores serà la sortida del recorregut principal, un circuit urbà de 13 km per a totes les persones a partir de 12 anys. El segon, pensat per a infants de 8 a 11 anys i acompanyants, és de 6 km i arrenca a les 11.15 hores. Els més petits faran un circuit de 800 metres amb tricicle i bicis de quatre rodes, a les 11.30 hores.

També hi haurà un circuit d’educació vial i activitats infantils des de les 11.30 fins a les 12.45 hores. L’esdeveniment es tancarà a partir d’aquesta hora amb un sorteig de bicicletes i altres premis entre els participants.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.