Fitxatges a parells

0
561

La SD Formentera continua confeccionant la plantilla de la pròxima temporada a Segona Divisió RFEF i informa que ha tancat els fitxatges de Joan Marí i Johan Guzmán.

Joan Marí

Joan Marí Mena (Eivissa, 06/04/2004), defensa de 19 anys que arriba procedent de l’Alcorcón sub19 que competeix a Divisió d’Honor amb el qual va disputar en la temporada 2022/23 29 partits oficials (27 de lliga i 2 de Copa del Rei). El jove futbolista s’ha format a les categories inferiors de l’SD Portmany arribant a debutar amb el primer equip a 3a Divisió.

Johan Guzmán

Johan Snick Guzmán de los Santos (República Dominicana, 03/07/1997), porter de 26 anys que arriba procedent del CD Guijuelo que competeix al grup 1 de Segona RFEF. Un futbolista experimentat que la temporada anterior (22/23) va disputar 27 partits oficials amb un total de 2.520 minuts, sent un dels jugadors amb més minuts disputats del seu equip. Johan Guzmán va arribar a Espanya procedent de l’Atlético Pantoja, i va fitxar pel Real Ávila on va jugar durant 3 temporades abans d’unir-se al Guijuelo. A més, el porter Dominicà també ha arribat a jugar amb la selecció absoluta del seu país.

Amb aquestes incorporacions, la SD Formentera de Maikel Romero ha fet oficial els fitxatges de Jorge Domingo Fernández, Josiño Filgueira, Gorka Marcos, Antonio Fernández, Kike Ferreres, José Manuel Sánchez i Gorka Agirre, i les renovacions d’Alberto Górriz, Jaime de las Marinas, Dani Garcia i Diego de la Mata.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.