Amor incondicional

0
495

La SD Formentera es complau a anunciar el retorn d’Antonio Javier Rosa Illán “Javi Rosa” (Múrcia, 10/07/1984) al 1r equip. És el 15è fitxatge de la temporada 23/24.

Defensa central, que també pot desenvolupar la seva funció com a lateral, aportarà veterania i jerarquia al jove equip que dirigeix Maikel Romero a Segona Federació.

Javi Rosa, un dels jugadors més estimats per l’afició roja-i-negra, va jugar al Formentera en les temporades 2016/17, 2017/18 i 2018/19 on va viure la seva millor etapa com a esportista i el moment esportiu més important del club, en aconseguir el primer ascens a 2a B i les històriques eliminatòries de Copa del Rei davant el Sevilla FC, Athletic Club i Deportivo Alavés.

En aquelles  3  prolífiques temporades, Javi Rosa va deixar els següents registres:

  • 72 partits convocat
  • 62 com a titular
  • 492 minuts disputats
  • 8 gols

Ara, amb 39 anys i molta experiència acumulada al llarg de la seva carrera professional, es trobava sense equip després d’haver jugat a La Unión Atlético en la temporada anterior a 3a Divisió i haver ascendit amb el club murcià a 2a RFEF.

El jugador ja està a disposició del club i podria entrar en la pròxima convocatòria davant el CD Ibiza en la final autonòmica de Copa Federació que es jugarà dimecres, 13 de setembre, a les 18.30 h al Camp Municipal de Formentera.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.