El Formentera i Dudu Baliano obren una escoleta de futbol sala

0
445

La SD Formentera i Dudu Baliano posen en marxa la primera escola de futbol sala del club, concebuda per a boixos i boixes nascuts els anys 2018 i 2019.

Dudu Baliano és un veí de Formentera amb molt de coneixement i experiència del futbol sala a Eivissa i Formentera. En la seva trajectòria ha entrenat equips com el Gasifred, Friesa, Racing Formentera o la Penya Deportiva de Santa Eulària.

A la presentació de la nova activitat, el president del Formentera, Antoni Roig va destacar que l’escoleta de futbol indoor “ens permet continuar creixent com a club. Amb més oferta, més qualitat i més impacte sobre la nostra societat. És una passa més en la nostra missió d’unir al poble de Formentera al voltant del futbol.”

Per la seva banda, Dudu Baliano ha afirmat que “donarà l’oportunitat als més petits de tenir un primer contacte amb el futbol sala, que fins ara no hi havia gaires opcions pels menors de 4 a 6 anys de l’illa. A l’escoleta aprendran coordinació, tècnica i els conceptes bàsics d’aquest esport”.

Francesco Battaglia, responsable de l’escola de futbol del club, on s’integra la nova escoleta, ha destacat que “el futbol indoor és un esport amb uns fonaments molt similars als del futbol”. La nova escoleta és una nova alternativa en una “instal·lació que ofereix protecció de les inclemències meteorològiques”.

Horaris, Inscripcions i més informació

L’inici de l’activitat serà el 17 d’octubre i es faran dos entrenaments setmanals; dimarts i dijous amb un horari de 15:45 h a 17 h al Poliesportiu Antoni Blanc. L’horari és complementari al de l’escoleta de futbol, que recordem és els dimecres i els divendres (de 16:15 a 17:15 h), per facilitar que les boixes i boixos puguin compaginar les dues activitats.

La inscripció a la nova escoleta pot ser presencial a les oficines del club (Camp de futbol, de dilluns a divendres de 9 h a 13 h, admin@sdformentera.es) o bé online des de la web sdformentera.es. Per a més informació sobre les característiques de l’escoleta es recomana contactar amb Dudu Baliano (Tel. 606898576) o amb el responsable de l’Escola de futbol francescobattaglia.sdformentera@gmail.com.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.