Chechu reforça la porteria del Formentera

0
1473

@futbolpitiuso La S.D.Formentera informa del fitxatge de Jesús Grana Zamora “Chechu” (23/02/1995, Gijón) per a l’equip de Tito García Sanjuán.

Es tracta d’un porter jove de 22 anys provinent del Caudal Deportivo, Astúries, que milita al Grup 1 de Segona Divisió B, i que en la temporada anterior va finalitzar la competició en 15a posició. És el club espanyol amb més campionats de Tercera Divisió, havent-se proclamat campió en quinze ocasions.

El nou fitxatge és un jugador jove amb experiència a la divisió de bronze i que s’ha format a les categories inferiors del Real Sporting de Gijón (temporades 2012-13 / 2013-14), a més de jugar al Cudillero i l’Entregu C.F. (2014-15). La passada temporada amb el Caudal va disputar de 1440 minuts en els 16 partits que va jugar com a titular en Lliga i va encaixar 26 gols. Un home corpulent i àgil amb una alçada de 1,88 cm i 81 kg de pes.

Amb aquest reforç, i la continuïtat de Marcos Contreras, es dona per tancats els fitxatges a la porteria del primer equip per a la temporada vinent.

El nou jugador de la S.D.Formentera s’incorporarà a la disciplina del club en començar la pretemporada, prevista a finals de la primera quinzena de juliol.

Moto Rent Mitjorn

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.